Nastavljena podrška Karate klubu “Omladinac”

Crnogorski elektrodistributivni sistem nastavlja sa podrškom Karate klubu “Omladinac” iz Podgorice. Ugovor o sponzorstvu zaključen je na četiri hiljade eura, a ulaganjem u sve trofejniji sport CEDIS potvrđuje da mu je i u redovnim i u vanrednim okolnostima društvena odgovornost i briga za dobrobit zajednice na vrhu ljestvice prioriteta.

Karatisti “Omladinca” su od 2011. godine nizali uspjehe na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Situacija sa COVID 19 u 2020. godini poremetila je ritam sportskih dešavanja i uskratila članovima Kluba mogućnost da pokažu svoje znanje, vještine i talenat. No, i pored svih izazova, uslovljenih koronavirusom, prošle godine su uspjeli da se okite sa tri odličja, i to srebrnom medaljom u kategoriji mlađih seniora i dvije bronzane medalje u kategoriji kadeta na evroskim takmičenjima. Ljubav prema ovom sportu i sjajni rezultati koje postižu motivišu ove mlade ljude i njihove trenere da na najbolji način promovišu svoj klub, grad i državu. Mi u CEDIS-u smo ponosni na njih i njihove uspjehe i zadovoljstvo nam je što smo njihovi partneri. Nadamo se da ćemo se i ove godine zajedno radovati novim uspjesima”, kazala je Marija Jovović, šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u.

Brojne medalje, kojima su se okitili članovi Karate kluba “Omladinac”, uticale su na status ovog olimpijskog sporta u crnogorskim okvirima. Velika zasluga za to pripada Marini Raković, najuspješnijoj u porodici “Omladinac”.

“Podrška CEDIS-a izuzetno je važna za naš klub, ali i karate sport u Crnoj Gori. Uz tu podršku, koja traje već tri godine, omogućeno nam je da se kvalitetnije pripremamo, posebno za međunarodna takmičenja. Vjerujem da ćemo se ove godine zajedno radoviti našim uspjesima na evropskim i svjetskim takmičenjima i da ćemo vam se medaljam odužiti za nesebičnu podršku koju nam pružate”, zaključila je Raković.

CEDIS od osnivanja izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu. Vrijednost ugovora o sponzorstvu, koji su zaključeni samo tokom prethodne godine, iznosi blizu 80 hiljada eura. Naši najvažniji partneri su Vaterpolo i plivački savez, Rukometni savez, Streljački savez i, naravno, Karate klub “Omladinac”.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio