CEDIS donirao vozilo turističkom centru “Durmitor”

Crnogorski elektrodistributivni sistem donirao je automobil marke Renault Kangoo Turističkom centru “Durmitor” sa Žabljaka.

Izvršni direktor Turističkog centra “Durmitor” Marinko Purić izrazio je zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje sa CEDIS-om i podrške koja im je pružena u donaciji vozila. “Drago nam je što je CEDIS prepoznao našu potrebu i donirao nam putničko vozilo čija upotreba će olakšati prevoz naših zaposlenih. Posebnu zahvalnost dugujemo izvršnom direktoru Čađenoviću koji je imao razumijevanja za naše potrebe. Nadam se da će primjer CEDIS-a slijediti i druge kompanije” – naglasio je Purić.

Donaciju je Turističkom centru “Durmitor” uručio je ispred CEDIS-a rukovodilac Operativne direkcije Vladimir Ivanović. “Mi ćemo se i dalje truditi da nastavimo sa društveno odgovornim poslovanjem i pružanjem podrške organizacijama kako bismo doprinijeli rješavanju društvenih problema i potreba. Nadam se da će zaposlenima u Turističkom centru “Durmitor“ ova donacija na pravi način riješiti probleme koje su imali sa prevozom”, istakao je Ivanović.

CEDIS je kompanija koja je prepoznatljiva po svom društveno odgovornom djelovanju, a ova donacija pokazuje da se ono može ispoljiti na različite načine.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio